Felfedeztem a Balaton partján azt a titkos helyet, ahol a lángos íze valóban páratlan!

Hogy milyen a jó lángos, az relatív. Van, aki a puhát szereti, van, aki a vékonyabbat, van, aki azt, ha kívül puha, belül ropogós. Persze ha rákenünk egy csomó tejfölt, már sehol nem lesz ropogós... szóval nem egyszerű megtalálni a tökéletest. Mégis évről-évre megpróbáljuk.
A Magyar Konyha csapata tizenharmadik alkalommal adja ki a Balaton Gasztrokalauzát, és hozzá a toplistákat különféle kategóriákbna. Idén 323 tipp, köztük 55 új található a kínálatban. Michelin-kalauz által ajánlott ínyencéttermek és halsütők, pékségek és újhullámos kávézók, lángososok és sörfőzdék, cukrászdák, fagyizók, a legváltozatosabb vendégváró helyek... "A hagyományos beach- és street food- egységek mellett szmókerek, faszenes grillek és úgynevezett green egg sütők lepték el a partot. Nyugodtan kimondhatjuk, hogy a balatoni gyorsételek színvonala emelkedett. Sajnos az áruk is" - jegyzik meg a szerkesztők hozzátéve: folytatódik a néhány éve kezdődött folyamat: egyre több neves fővárosi séf tűnik fel a tóparton.
Fedezzük fel együtt a legkiválóbb halsütők, fagyizók és strandbisztrók gyűjteményét, nem feledkezve meg a Lángos Top5 legjobbjairól sem! Íme, a legfrissebb nyertesek!