Kiderült: ő lesz Wolf András utódja a Séfek Séfében!

Végre kiderült, hogy ki lesz a harmadik séf a TV2 gasztro-tehetségkutatójában. A férfiuralmat mostantól egy hölgy töri meg.
Megkezdődtek a TV2 népszerű gasztro-tehetségkutató műsorának, a Séfek Séfe 7. évadának felvételei. Az elmúlt évek során a program állandó szakmai csapata, amelynek tagjai Wolf András, Vomberg Frigyes és Krausz Gábor, folyamatosan bizonyították tudásukat és tehetségüket a séfjelöltek előtt. Az idei év azonban izgalmas újdonságokat tartogat, hiszen a forgatások új felállásban indulnak. Gábor és Frigyes mellett egy új női séf, Tischler Petra is csatlakozik a csapathoz, és kíváncsian várja, hogy a jelentkezők közül kik nyújtanak olyan teljesítményt, amely meggyőzi őt arról, hogy helyük van a konyhájában.
A Séfek Séfe egy olyan izgalmas gasztronómiai kaland, ahol a feszültség, a humor és a versenyszellem sosem lankad. Itt nem csupán a versenyzők összecsapásait figyelhetjük, hanem a mögöttük álló séfek eltökélt és kitartó munkáját is, akik minden egyes lépésükkel arra törekednek, hogy kihozzák a legjobbat a csapatukból. A közös utazás során a fejlődés és a tanulás áll a középpontban, hiszen minden egyes kihívás egy új lehetőség a fejlődésre. A végső cél pedig nem más, mint hogy a 6 fős csapatok közül kinek a nevét mondja el Ördög Nóra, és ki emelheti magasba a győzteseknek járó trófeát – ezzel pedig örökre beírhatja magát a gasztronómiai történelembe.
Az eddigi 6 szériából 2 alkalommal Wolf András vitte sikerre versenyzőjét, amire roppant büszke, és sokat köszönhet a műsornak. Ám ahogy minden korszak lezárul egyszer, így saját döntése alapján András mostantól száz százalékig a munkájára koncentrál, így az induló forgatásokon tőle már nem kapnak a továbbjutást jelentő késekből a mindenre elszánt jelentkezők.
András viszonya a csatornával és a séftársakkal is kölcsönösen kedvező módon alakul.
Tischler Petrának a Nobuban indult szakmai pályafutása, aztán megfordult Angliában és az Egyesült Államokban is, majd itthon a Costes Downtown sous chefjeként csapatával megszerezték Magyarország 5. Michelin csillagát. Ezt követően jött a Budaörsi Halpiac, ahol operatív vezetőként erősítette a teamet. Ma privát séfként építi vállalkozását, Szekszárdon él, gyümölcsöse és veteményese van. A fenntartható, pazarlásmentes életmód, és a bio alapanyagok használata elsődleges szempont számára a munkája során. A helyszínen kialakított grillkonyhájában is ezek a szabályok uralkodnak.